Спортни и музикални звезди ще се включат в благотворителна инициатива "Вечер в подкрепа на Дани", организирана от феновете на Левски от "Синя Зона Б-18". Събитието ще се проведе на 25 януари, събота, от 19 часа в столичния клуб "Сити Стейдж" (в подлеза на НДК). Предвидена е богата и вълнуваща шоу-музикална програма, като специалната вечер е в подкрепа на двегодишната Йордана, която страда от изключително рядката болест Проксимален бедрен дефицит (Congenital Femoral Deficiency). 

Организаторите обещават много изненади и вечер, изпълнена с добро настроение и забави. Целта на мероприятието е да бъдат изказани благодарности към всички хора, които се включиха в различните благотворителни инициативи и дарителски кампании за Йордана през последните месеци и финално да бъдат събрани средства в помощ на малкото момиченце.

Подобно на миналогодишната кампания „Заедно за Божи и Марти“, когато на сцената на клуб „Сити Стейдж“ се включиха именити и обичани родни музикални артисти, и тази година български рок, поп и рап звезди подават ръка. Своето участие дотук са потвърдили групите „Подуене Блус Бенд“ и „Конкурент“, Маги Джанаварова, Alex P, Спенс, Играта, Моисей, Рафаел, Искрата, част от квартета "Руди, Дули, Муден и Кукушев", други. Освен страхотна музика, всички посетители ще могат да се насладят и на разнородна сценична програма, която ще включва много танци, фокуси и фолклорни изненади.

Заради сериозното детско присъствие преди година, този път ще има специална част в програмата, която ще е посветена и насочена изцяло към най-малките в залата.

Сред присъстващите ще са представители на ПФК Левски, а специални покани имат още клубовете по баскетбол, волейбол, художествена гимнастика и много други спротни отбори, които през последните месеци се включиха в благотворителните инициативи за Йордана.

И тази година ще има томбола. Закупувайки специални талони за нея, присъстващите ще могат допълнително да помогнат финансово за кампанията, но и шанс да получат награда. Също така, ще има специални кутии, където всеки, който не е успял или има желание да се включи в помощ на Дани, да го направи на място.

Припомняме, че проблемът на Йордана се изразява в деформация на дясното бедро и прогресивно скъсяване на бедрената кост, поради което, едното й краче е по-късо от другото с 5 см. Дани не може да ходи без специално изработени обувки с висока платформа, която коригира разликата в крачетата. Въпреки сериозната диагноза, световноизвестният капацитет по детска ортопедия д-р Дрор Пейли от институт Сейнт Мери, Флорида, САЩ, се съгласи да проведе лечението и дава гаранция, че с няколко операции направени там, тя ще може да ходи. Първата операция на Дани предстои в средата на месец февруари.