Треньорът на ЦСКА Адалберт Зафиров бе доволен от победата над Литекс с 1:0. В днешния мач Зафето бе записан като главен мениджър, тъй като няма лиценз, а треньор се водеше Димитър Пенев.

“Получи се хубав двубой, двата отбора играха офанзивно. Първоначално бяхме по-затворени, за да видим как ще протече мачът. Всички футболисти бяха на ниво, не мога да отлича някой по-малко или повече. Момчетата знаеха, че този мач бе много важен. За нас е голяма чест да победим бъдещия шампион”, каза Зафиров след края на мача.

“Много неща се понатрупаха, тръгването на Любо Пенев и Андоне, после постоянно се пише, че ще ме сменят. Всичко това влияе на играчите. Да се надяваме, че ще спадне напрежението. На нас ни трябваше победа срещу лидера. Предстоят ни други важни мачове с преки конкуренти за Лига Европа. Надавам се да намерим себе си и да вървим в правилната посока. Да, аз ще бъда до края на сезона. В началото го казах, но никой не ми повярва. Не знам защо така. Димитър Пенев е зад мен. Спрете да ровите и да влияете не момчетата. Вие искате да развалите атмосферата в ЦСКА. Панку вече не е част от ЦСКА”, завърши Зафиров./БЛИЦ