Треньорът на ЦСКА Адалберт Зафиров заяви, че иска "армейците" да играят със стила на Манчестър Юнайтед.

"Това обаче е много трудно, тъй като този стил се изгражда с години и с гръбнак от 7-8 футболисти, а не всеки полусезон да идват и да си отиват по десет човека", заяви Зафиров.

Младият спец за пореден път каза, че той работи с отбора и решенията са негови, а не на Димитър Пенев.

"Димитър Пенев само поглежда какво съм свършил и си казва мнението. Досега не сме имали разминавания с него", добави Зафето, който гостува в актуално студио "Дерби".

"Обстановката в съблекалнята в момента е прекрасна", категоричен бе Зафиров.

Запитан дали французинът Елиот Гранден ще остане в отбора и след лятото, специалистът бе оптимист. "Да се надяваме, че Гранден ще остане в ЦСКА. Той може да играе много по-добър футбол. Въпрос на време беше да се адаптира към нашата действителност. В началото малко беше в стресова ситуация. Играл е на съвсем различни терени."

Той добави, че все още не е говорил с ръководството на ЦСКА за бъдещето си. Заферо взе отношение и по работата на румънеца Йоан Андоне - "Явно Андоне не знаеше с какво се заема. Имаше финансови проблеми, които той не успя да реши, като забавяне на заплатите. Освен това отчитам и грешки в подготовката, когато не успяхме да изиграем два поредни мача с един и същ състав заради наличието на много футболисти. Ако тогава аз взимах решенията, може би щях да задържа двама-трима от тези, които бяха освободени, но не искам сега да се връщам назад." /БЛИЦ