Треньорът на Черно море Адалберт Зафиров остана доволен от победата над “Левски” с 1:0, но въпреки това нападна съдията на мача Георги Кабаков.

“Играхме достойно. Двата отбора се стараха на замръзналия терен. Имаше доста спорни ситуации и остри единоборства. Мисля, че трябваше да ни отсъдят дузпа още през първото полувреме, което можеше да промени някои неща в мача. Не съм си правил илюзии, че ще отстраним “Левски”, въпреки че сме имали подобни мечти. При гола ни също трябваше да се отсъди дузпа и да се даде червен картон, но съдията извади фаула навън. Така че не ни даде общо две дузпи. Понякога съдиите не взимат най-точните решения, въпреки че са по-близо от нас до ситуациите“, коментира Зафиров.

“Есенният дял не се разви добре за нас. Това е причината и за смяната на треньора и моето идване, но тенденцията в известна степен се запази. Печелим и играем добре като домакини, но като гости ни вкарват голове от две-три положения. Създаваме достатъчно ситуации, но не ги вкарваме. Това е върху което трябва да работим“, продължи специалистът.

Той разкри и плановете за подготовка на тима – първа тренировка на 10 януари, а на 2 февруари отборът заминава на лагер в Анталия.