Старши треньорът на ЦСКА Адалберт Зафиров бе доволен от победата над Сливен в 4:2.

“Показахме добра игра, стана хубав мач, в който създадохме и много положения. Този път успяхме да ги реализираме. Допускаме все още някои грешки в защита, но от тук нататък нещата ще тръгнат в правилната посока. Аз нямам кой знае какъв избор в защита и дефанзивен план, това са ми вариантите. Със започването на подготовката ние нямаме два последователни мача с един и същи състав. И аз се опитвам да напипам най-правилния начин на игра и правилен състав. С днешния мач, момчетата, които започнаха като титуляри, доказаха, че имат място в стартовия състав”, каза Зафиров след края на двубоя.

“Надявам се, че ще излезем от кризата, тя не е чак толкова голяма. Въпросът беше да реализираме положенията си. Аз съм старши треньор, Пенев ще ми помага със съвети и с присъствие, ще повдига самочувствието и духа на момчетата. Той е личност, легенда и от него всеки на драго сърце може да се учи”, допълни треньорът на “червените”.

“Александър Тонев ще се върне при нас. За Кристиян Узунов съм си дал мнението, но не е необходимо сега да коментирам. Двамата с Михаил Александров трябва да дойдат да ги погледнем, за да си дадем думата”, завърши Зафиров./БЛИЦ