Треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че при загубата с 1:4 от Берое у дома в 4-ия кръг на Първа лига неговият тим е играл слабо и заслужено е допуснал поражение.

„Второто полувреме изиграхме горе-долу добре. През първото бяхме много зле. Много зле. Допуснахме старите грешки. Почнахме добре след почивката, върнахме се в резултата, а после Берое имаше късмет с автогола на Стефан Велков. Тези неща трябва да ги изчистим, ще се опитаме според нашите възможности. Момчетата опитаха днес, но крайният резултат не е добър”, каза Загорчич.

„Повтаряме си грешките и това ме притеснява. Говорим за това, работим , но сега в момента е така. Надявам се ще ги отстраним грешките и ще се вдигнем нагоре.”

„Дали има притеснение при футболистите – не мога да кажа сега. В тренировките нещата ни се получават, в мачовете – не. Дори през второто полувреме днес имахме ситуациите, но не успяхме. Берое беше по-силен отбор от нас днес”, каза още треньорът на Славия.

„Може да отдадем редуването на периоди на самочувствието на футболистите. Важно е да бием в мачовете на нашия стадион. Може би сме свикнали с „Васил Левски”, а тук, на нашия стадион не ни се получава.”

„Не бих казал, че грешките са поради липса на опит. На моменти просто спада концентрацията, а после хората, които се предлагат, нямат достатъчно решения в главата, когато имат топката”, завърши Загорчич.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма