Треньорът на Литекс Златомир Загорчич заяви след победата над Берое с 3:0, че ловчанлии ще продължат да гонят своите цели, които са класиране за евротурнирите.

„Доволен съм най-вече от първото полувреме и това как играхме. Момчетата направиха мача много по-лесен. Второто полувреме мачът бе съвсем различен. Берое не се опитваше нищо да направи, а ние решихме да не рискуваме“, добави сърбинът.

„Асприля вкара два гола в дебюта си. Това е нещо страхотно. Също така е хубаво за отбора. Много е трудно да се каже колко гола очаквам да вкара Данило Асприля. Ако вкарва всеки мач гол, ще бъде много хубаво. Том не е играл в последните шест месеца в Турция. Той ще влиза постепенно в ритъм. Ще гоним нашите цели, които са класиране за евротурнирите. Първо и основно мислим за гостуването ни във Варна на Черно море. Ще направим всичко възможно да спечелим и този мач", каза Загорчич.

"Доволен съм от абсолютно всички момчета. Станислав Манолев е тук, тренира с нас и ще трябва да изчакаме дали ще остане“, добави наставникът на Литекс.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ