Треньорът на Славия - Златомир Загорчич, логично бе доволен от победата над ЦСКА, но подчерта, че отборът му е трябвало да затвори мача още през първата част, за да няма напрежение в края. 

„Мога да кажа, че това, което направихме през първото ми хареса. Второто не чак толкова. Трябваше да затворим по-рано мача. Изпуснахме много. Можеше да сме по-спокойни, не да треперим до последно. Сега трябва да гледаме напред и към следващия противник“, започна Загорчич. 

„Имаме проблем с реализацията във всички мачове досега. Правим достатъчно положения. До концентрация или качество е. Трябва да помислим, да говорим с футболистите. Надявам се, че в следващите мачове ще вкараме повече и ще сме по-спокойни“.

„Голям фактор е агресията в двете фази. Имахме достатъчно агресия и в двете фази особено през първата част. Второто бяхме повече в защита. Това е начинът, по който трябва да играем. Трябва да сме по-уверени. Трябваше да изиграем второто по същия начин“.

„Мен ме интересува инерцията, да има постоянство. Надявам се в следващите мачове малко да ни покрие късметът", завърши наставникът.