Tреньорът на Славия Златомир Загорчич коментира успеха с 4:1 над Янтра като гост и класирането за следващата фаза на Купата на България. Там "белите" ще срещнат ЦСКА в началото на декември.

"Победата е заслужена, защото бяхме по-добри и през двете полувремена. Успяхме да вкараме 4 гола, което ме радва много и се надявам да продължаваме да играем така и в следващите мачове", заяви Загорчич след края на двубоя в Габрово.

Той коментира и предстоящите пред Славия мачове: "Интересува ме много повече този мач, който ще изиграем в Разград. За него ще мислим сега и после мислите ни ще бъдат за мача с ЦСКА".

"Ще направим всичко възможно да се справим, ще дадем всичко от себе си на терена и ако успеем да вземем точки, ще е идеално за нас. Просто отиваме без да се страхуваме, да играем футбол и ако успеем да вземем нещо, ще е идеално", убеден е Загорчич за предстоящата визита на Лудогорец (неделя, 15:15 часа).

Гледаме позитивно, когато имаме национали и работим добре с младите. Лека-полека ще започнем да налагаме и другите да играят. Искаме да спечелим всички мачове. Ще видим как ще тръгнат. Сега не мислим за следващия мач за Купата, а мислим за мача с Лудогорец", завърши Загорчич.