Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич каза, че отборът му е можел да вкара и втори гол, с който да реши рано-рано мача със Септември София (1:0), но не е притеснен от пропуските в атака. Според бившия национал "белите" просто не са имали късмет в определени ситуации.

"Успяхме да вкараме бърз гол, създадохме и ситуации, в които трябваше да направим мача по-лесен, отколкото се получи. Второто полувреме противникът се опитваше да вкара гол, но най-важното е, че спечелихме мача и няма как да не съм доволен. Няма на какво да отдавам проблемите в атака, понякога просто нямаме късмет. Играхме няколко пъти на много лош терен. Надявам се, че по-често нашият терен ще изглежда така, както и днес", каза Загорчич.

Той бе запитан и за представянето на централния нападател Ахмед Ахмедов, който все още няма гол този сезон.

"Ахмед е един много добър футболист. Той се завърна след дълга пауза, в която не бе играл. Той се готви много добре, но имаше и здравословни проблеми. Липсва му малко физическа сила все още. Когато се подготви, той ще стане много по-опасен. Сега почваме да с готвим за мача с Левски, както за всеки един друг противник. Излизаме за победа. Загубихме четири мача досега, в които не заслужавахме да паднем. Галин Иванов тренира от два дни, но днес не искахме да рискуваме с него. Надявам се, че той ще бъде готов за мача с Левски", завърши Загорчич.