Треньорът на Литекс Златомир Загорчич не може да си намери място заради безидейна игра своя тим срещу аматьорския Созопол. „7 дни спорт" научи, че сръбският наставник се е накарал на футболистите си заради начина, по които са изиграли мача за Купата на България. Най-много критики отнесли младите футболисти начело с нападателя Кирил Десподов.

Загорчич в прав текст е заявил на младоците, че трябва да се стягат, ако искат и занапред да попадат в сметките му. Както вече стана ясно, Десподов и албанците - Ваюши и Джазула, празнуваха до зори в нощен клуб след поражението с 1:2 от "Ботев" (Пд). Загорчич не пропуснал да припомни на младите футболисти, че трябва да мислят единствено за представянето си в тренировките и мачовете.

В същото време стана ясно, че левият бек Антон Недялков ще пропусне и предстоящия мач с Пирин (ГД). След медицинските прегледи в София се оказа, че травмата му не е сериозна, но младокът трябва да почива две седмици. Както е известно, Недялков бе принудително сменен в мача с "Ботев" (Пд), след като противников играч го подкоси и обърна глезена си.

Двубоят на Литекс с аутсайдера Пирин (ГД) е утре от 14:30 часа в Ловеч.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ