Хитът в Югоизточната “В” група Загорец Нова Загора е напът на осъществи изненадващ трансфер. Пред преминаване в третодивизионния клуб е скандалният футболист Орлин Орлинов. Бившият нападател на Литекс, Славия и ЦСКА се замеси в множество скандали в последните години, а сега е напът да заиграе във “В” група.

Вчера 22-годишният футболист пристигна в Нова Загора и седна на преговори с ръководството на Загорец, пише вестник "7 дни спорт". Пазарлъците продължиха до късно снощи, днес от клуба ще обявят резултата. Въпреки че е играл за големи отбори, Орлинов няма да бъде разглеждан като звезда. От щаба на Загорец са готови да му предложат пари по стандартите на “В” група – доста по-малко, отколкото вземаше в столичните Славия и ЦСКА.

Повече от 12 месеца Орлинов не можа да си намери отбор, като дори изкара неуспешни проби в Черноморец Поморие. Преди това се пробва и в Сливен, но и там не го харесаха. Той обаче има дете в Сливен, където живее с приятелката си, и Нова Загора е добър вариант пред него.

В Нова Загора вече се заканиха да не търпят старите номера на нападателя. От щаба на Загорец заявиха: “Може да е луд, ама ние сме по-луди от него."