Феновете на Нефтохимик да не ме критикуват заради това, че съм бил в Черноморец. Така новият наставник на "зелените" Радостин Кишишев отговори на въпрос дали се страхува, че ще бъде атакуван от привържениците на "шейховете" заради миналото му при местния съперник. От вчера Тинката официално застана начело на ПФК Бургас, след като зае поста на подалия оставка Ангел Стойков.

Ултраси на Нефтохимик се каниха да саботират назначението на Кишишев. Някои от тях отправиха закани, че ще съблекат Тинката при представянето му, така, както феновете на „Левски“ постъпиха с Ивайло Петев. Оказа се обаче, че ръководството на ФК Бургас е успяло да тушира напрежението и Кишишев бе представен мирно и кротко пред десетина бургаски журналисти, пише "Флагман". На брифинга липсваха фенове, които явно бяха предупредени да не създават напрежение.

"Нека феновете не забравят, че съм бил капитан на Нефтохимик, и то в най-силния сезон на отбора в "А" група. Същото важи и за Черноморец. Обединено това нещо означава, че аз съм футболист от Бургас, който милее за местния футбол. Вярно е, че съм юноша на Черноморец, но не обичам да се правят сметки къде колко съм играл. Аз милея за бургаския футбол", каза новият наставник на ПФК Бургас.

"Треньорската ми кариера е оскъдна, но видях как се получават нещата, видях как момчетата искат да се научат. Така че аз ще се опитам да дам най-доброто от себе си. Ще се опитаме да надграждаме, да играем красив офанзивен футбол и подплатим всичко това с голове и победи", добави новият треньор на "шейховете".