ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Гриша Ганчев е близо до влизане в управата на ЦСКА като собственик на клуба. Това, което се очаква от доста време, е на път да се осъществи в края на седмицата или най-късно идния понеделник, предаде кореспондентът на БЛИЦ от Ловеч.
 
Източници, близки до бизнесмена, съобщиха, че от няколко дни той е подновил преговорите си с „Титан” за купуването на ЦСКА. В Града на люляците тръгна слух, че ако Ганчев намери място в управата на „армейците”, той ще се принесе изцяло в Борисовата градина заедно с най-добрите си футболисти, а Литекс най-вероятно ще загуби професионалния си статут и от новия сезон няма да участва в „А” група. 
 
Засега никой от Ловеч не иска официално да коментира последните събития. Още след избора на новото правителство вестник "ШОУ" написа, че Ганчев поддържа отлични отношения с министъра на младежта и спорта Мариана Георгиева. И че не е изключено скоро да се завърне на бял кон във футбола. Но не в Ловеч, а на стадион „Българска армия”. Ганчев обаче има тежката задача да уреди най-важния проблем - огромните финансови задължения на ЦСКА, където батакът е пълен. 
 
Какво ще се случи с Христо Стоичков? Няма категоричен отговор на този етап. Преди време, когато Ганчев бе почти купил ЦСКА, но сделката пропадна в последния момент, вариантът бе Ицо да стане президент на „червените”. Дали да очакваме такъв ход при финализиране на сделката тези дни? Последните информации, които наши достоверни източници съобщиха, гласят, че май Стоичков няма да се връща в ЦСКА като президент, а като нещо друго…
ГЕРГАНА ИВАНОВА/БЛИЦ, ЛОВЕЧ