В главен герой на сцена, досущ присъща за американска екшън продукция, се превърнал младежкият национал и футболист на Миньор (Перник) Даниел Златков. Преди време талантливият защитник загазил яко в хипермаркет в родния си Благоевград, разказаха за БЛИЦ свидетели на неприятната случка.

Докато напускал магазина и чакал реда си на касата Златков бил награбен от охранители на обекта и полицаи, които го закопчали с белезници.

"Информацията ви е вярна, но ми е странно от къде се е разбрало за тази изключително неприятна случка, която се разигра пред толкова много хора. Беше преди доста време. Наистина преживях неприятно нещо, за което не искам да си спомням и дано не се повтаря", започна разказа си Даниел Златков пред БЛИЦ.

"Като всички клиенти и аз се бях наредил на опашката в магазина, за да заплатя покупките. Точно преди да изляза при мен дойдоха трима охранители, а след няколко минути пристигнаха и двама полицаи, единият от които бе цивилен. Поставиха ми белезници и ме заведоха в офиса на магазина. Не знаех какво всъщност се случва, бях шокиран", добави Златков, който у нас е известен като двойника на Кристиано Роналдо.

"Там незнайно защо започнаха да ме претърсват и дори ме накараха да се съблека. Останах по боксерки. Още в началото им казах, че правят грешка, тъй като нищо не съм откраднал. Имах доста пари в мен. Попитаха ме за какво ми е огромната сума. Казах им, че същия ден бях взел заплата и заради това още носих парите в себе си. Те пък ми отвърнаха, че съм изглеждал много подозрително, което ме шокира", спомни си още Златков.

"Държаха ме дълго време в офиса на магазина. Поднесоха ми извиненията си, след като разбраха, че са допуснали грешка. Но това не бе достатъчно, за да бъде заличен срама, който изживях тогава, слагайки ми белезниците пред толкова много хора", добави Златков, който вчера се разписа със задна ножица при победата с 2:0 на Миньор (Перник) над Пирин (Гоце Делчев). /БЛИЦ