ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

27-годишният румънски централен защитник Адриан Рус е обект на интерес от българския шампион Лудогорец, съобщава сайтът prosport.ro.

"ЧФР Клуж иска спешно да привлече двама защитници, но Адриан Рус е желан и от Лудогорец, а Козмин Моци мечтае да го доведе в Лудогорец", се казва в информацията. 

Футболистът е със сериозен опит не само в румънското първенство, но и в това на Унгария, тъй като е играл в доста клубове в тази страна, включително Академия Пушкаш и МОЛ Види (Фехервар).

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

"ЧФР Клуж иска да се бори за титлата в Суперлигата и този сезон, но и да се класира в групите на Лигата на конференциите. При това положение спoртният директор Нелуцу Варга иска спешно да доведе двама защитници в квартал "Груя" и да подсили отбора, поет наскоро от италианеца Андреа Мандорлини", пише още изданието.

За момента обаче няма яснота каква е позицията на Пиза и на самия футболист.

Рус е футболист на италианския Пиза, 11-и от 20 отбора през миналия сезон в Серия Б. Висок 188 см, защитникът пристигна във второто ниво на италианския футбол през август 2022-а година, като в първата си кампания изигра 16 мача. Той има контракт до юни 2026 година. За националния отбор на Румъния е записал 17 мача и се е отчел с едно попадение.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!