Скандалите около младежкия национален отбор продължават да се задълбочават с всеки изминал ден. След първоначалния отказ ЦСКА да пусне двамата си футболисти – Карачанаков и Чочев, същите действия и на Лудогорец с Георги Терзиев, днес дойде ред на Берое да направи на маймуна представителната гарнитура и треньора Михаил Мадански.

Часове преди решителната европейска квалификация срещу Дания (18:00 часа) в Севлиево по настояване на Петър Хубчев младежкият национал Иван Горанев е бил прибран обратно в Стара Загора. Официалният сайт на БФС потвърждава новината, като заявява, че тръгването на футболиста е без знанието на селекционера Мадански.

Ходът на Петър Хубчев принуди Михаил Мадански да прекроява своя стартов състав в последния възможен момент. Треньорът на Берое е мотивирал своето решение с факта, че някои от футболистите, които бяха призовани за квалификациите с Дания и Словения, не се явиха на сбора и дори взеха участите или тепърва ще бъдат използвани в мачовете за турнира за Купата на България./БЛИЦ