Селекцията във втородивизионния Банско все още е отворен процес. Първата си тренировка с тима днес направи Манол Занев. През изминалото първенство братът на национала и играч на Литекс Петър Занев облече тренировъчния екип на Беласица, но по време на лагера на "комитите" във Варна в контролен мач срещу Черноморец (Балчик) счупи ръка и повече не се появи в отбора от Петрич. Манол Занев пристига в Банско като свободен агент.

Атакуващият халф Николай Бойчев, който е с дълъг опит в професионалния футбол, играл за последно в Марек, започна проби в тима от зимния курорт, като старши треньорът Красимир Манолов го пусна в игра в контролния мач срещу Миньор (Бобов дол). Показаното от Бойчев явно задоволи наставника, който го покани да продължи подготовката си в Банско. И той, и Манол Занев със сигурност ще бъдат на линия за следващата проверка - в събота от 10 часа на стадион "Свети Петър" срещу Локо (Пд).

В Банско повече няма да играят Иван Спахиев, Златко Богоев, Васил Шумантов и Любомир Бачев, които са свободни да си търсят нови отбори.