Ръководството на Берое категорично отказва срещата между Левски и Черноморец да се играе на стадиона под Аязмото, научи БЛИЦ.

Шефовете на тима от Стара Загора още са афектирани от думите на Станимир Стоилов и Наско Сираков, които преди време, когато още бяха на работа на "Герена", пропищяха от терена на стадион "Берое".

Както е известно, шампионите са наказани с лишаване от домакинство и все още не е ясно къде ще приемат Черноморец. Срещата от седмия кръг на "А" група по програма е в неделя от 19:30 часа, но нищо чудно да бъде изтеглена за по-ранен час и да се играе на стадион "Локомотив" в пловдивския парк "Лаута".

"Вчера следобяд имаше искане от футболния съюз и от Левски да проведат мача си с Черноморец тук, но ние отказахме. Нали бяха казали, че теренът ни не е толкова хубав. Да си намерят друг стадион, ние няма да ги пуснем на нашия. Знаете през пролетта на 2007-а какво стана с феновете на Левски на финала за Купата на България срещу Литекс. Още берем ядове от цялата история. В крайна сметка това е стадион "Берое", заяви Дамян Георгиев, който е член на новия съвет на директорите на клуба.

"Никога няма да простим на Наско Сираков, който каза, че Стара Загора не заслужава да има отбор в "А" група. Как може това да бъде изречено от човек, който е роден тук", още недоумяват феновете на Берое. /БЛИЦ