Една от щерките на Христо Стоичков - Михаела, го защити преди разпита му в в ГДБОП. Както БЛИЦ вече ви информира, Камата утре ще дава обяснения по повод твърденията си за "черното тото" в българския футбол.

Разпитът на Стоичков е от 16 часа в ГДБОП и е само ден преди важното гостуване на водения от него Литекс на "Левски". Интригуващият двубой от 8-ия кръг на "А" група е в петък от 19:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

В социалната мрежа "Фейсбук" Мика защити баща си по следния начин: "Абе не го ли рабрахте вече?????? Ако някой иска българския футбол да се оправи, това е ТОЙ! Еххххх ама сте..........".

Специализираните служители ще разпитват Камата заради постоянните му твърдения, че в България се уреждат мачове. Припомняме, че Христо открито нападна Борислав Михайлов и БФС в задкулисни игри, дори с участието на националния отбор (б.р. – анулираната контрола с Естония 2:2). Стоичков публично зададе няколко въпроса на президента на футболната ни централа, свързани именно с “черно тото”.

Освен това носителят на “Златната топка” за 1994 година ще дава показания за мача Литекс – Калиакра 5:0 за Купата на България през месец май. 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА