Защитникът на ЦСКА Пламен Крачунов обяви, че на отбора му ще бъде трудно да се справи с нападател като Валери Божинов в предстоящото вечно дерби. Както е известно, в понеделник от 16:00 часа е сблъсъкът между "сините" и "червените", като днес Крачунов даде пресконференция заедно с Владимир Гаджев. Двамата получиха наградите си за играчи на месец март в анкетата на Пресклуб "България". Крачунов се превърна в герой за ЦСКА в последното дерби на 15 март, когато донесе победата на тима си с гол в 93-ата минута.

"Надявам се да се получи спектакъл. Иска ми се пак да победим и да зарадваме "червената" част на България. Не ми тежи, че трябва да замествам Валентин Илиев. Той е сърцето и душата на отбора и ни липсва много. Вече съм в оптимална форма, все пак изиграх доста мачове. Мисля, че използвах шанса си. Треньорът направи разбор след загубата от Локомотив (Пловдив), показа къде са ни грешките. До някаква степен тази загуба ще ни помогне да стъпим на земята. Хубавото е, че се случи преди мача с "Левски", а не срещу тях", коментира Крачунов.

"Всеки знае какво име е Валери Божинов, къде е играл и на какво е способен. Ако треньорът ми гласува доверие, се надявам, че ще се справя с опазването му. Но несъмнено няма да ни е лесно срещу Божинов", заяви бранителят на ЦСКА.

"Джаксън Менди прави много силен сезон. Той се разбира с всички, с мен, с Вальо Илиев. Той е добър футболист и добър човек", похвали съотборника си Пламен Крачунов.

"Всеки от двата отбора имат своите силни страни. Който спечели единоборствата и се раздаде на терена, той ще вземе трите точки. Искам да призова феновете на ЦСКА да подкрепят отбора. Дай Боже, след мача отново да изживеем хубави моменти", пожела си Крачунов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ