Защитникът Раиф Мурадов се завръща в групата на Монтана за предстоящия мач срещу Локомотив (Пловдив) от 3 кръг на Първа лига. Той имаше проблеми с бъбреците след срещата с Левски (0:0) в първия кръг и не взе участие при загубата с 0:1 Черно море след спорен гол на Пламен Николов.

Очаква се 22-годишният Мурадов да излезе титуляр срещу „черно-белите“ и да заеме обичайното си мястото на левия фланг на защитата, информира „chervenkarton.com“. Аут за този мач е бразилският нападател Данило Соуса Монис-Бала. Той продължава да се възстановява от травма на дясното коляно и отново остана извън групата от 19 футболисти

Днес тимът на Стевица Кузмановски ще проведе тренировка на Градския стадион в Ловеч от 19 часа. Монтана домакинства край Покрития мост заради изискването стадионите в Първа лига да имат осветление. Тимът ще играе в Ловеч до ремонтиране на прожекторите на стадион „Огоста“, които бяха поставени преди две години, но не отговорят на изискванията. Двубоят срещу Локомотив (Пловдив) е в петък (12 август) от 19:00 часа.

ГРУПАТА НА МОНТАНА
вратари: Христо Иванов, Ивайло Василев;
защитници: Иван Михов, Тихомир Трифонов, Денис Пидев, Антон Полюткин, Гийерме да Соуса-Шоко, Раиф Мурадов;
полузащитници: Георги Коруджиев, Николай Чипев, Даниел Генов, Иван Иванов, Маркос Маркиньос, Костадин Дяков;
нападатели: Сергей Георгиев, Атанас Илиев, Петър Атанасов, Андреас Васев, Стивън Петков.

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига