Бившият защитник на ЦСКА Борис Секулич коментира престоя си на "Българска армия" и разкри за проблеми в съблекалнята по време на неговия престой. Освен това той е убеден, че с постоянна смяна на треньори няма как да има успехи. Сърбинът бе част от "червените" през есента на 2018 година, а в началото на 2019 година разтрогна и премина в полския Гурник (Забже). В момента Секулич е част от американския Чикаго Файър, където преди години игра Христо Стоичков.

“В ЦСКА беше много специфичен период. Това е доста голям клуб и от тази гледна точка беше хубаво да играя за него. От друга страна, атмосферата беше лоша. В клуба имат огромни очаквания, но титлата е нереалистична цел, тъй като Лудогорец доминира в шампионата”, каза Секулич пред словашкия вестник “Спорт”.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

“В началото в ЦСКА всичко беше добре. Спомням си обаче, че след като загубихме от Лудогорец (0:1), атмосферата започна постоянно да се влошава. После паднахме и от Левски (0:1) и ситуацията стана още по-лоша. От онзи сезон досега ЦСКА е сменил четирима треньори и по тази причина отборът няма как да постигне значими успехи”, допълни Секулич.

“Очаквах да остана в ЦСКА през целия сезон и да си тръгна през лятото на 2019-а. Изоставането от Лудогорец не беше голямо и все още имахме надежди. Наследникът на Нестор Ел Маестро - Любослав Пенев, обаче изведнъж реши, че не иска пет-шест от играчите и аз бях един от тях”, каза още защитникът.