Димитър Борисов, собственикът на ЦСКА, днес излъга жестоко. Официално обяви, че уволнението на Гьоре Йовановски не стои на дневен ред, за да излезе после така, че БЛИЦ, разпространил първи новината за подготвената рокада, мами читателите си.
 
Финтовете обаче не са наше, а ваше дело, г-н Борисов. Нима излъгахме аудиторията ни с назначаването на Любослав Пенев, с неговото уволнение, за преговорите с Павел Дочев, за отстраняването му и за избирането на Гьоре Йовановски за треньор? Нима лъжем, че снощи и тази сутрин вие и дясната ви ръка Иво Иванов сте обсъждали махането на македонеца и само липсата на сигурна алтернатива ви спира? То варианти има колкото си щеш - с лопата да ги ринеш, но това е друга тема, защото за вас явно чужденец, но не българин, трябва да води ЦСКА.  
 
От два дни смяната на македонеца е най-обсъжданата тема из офисите на фирма “Титан”. Наши източници от Белград съобщиха, че Люпко Петрович е вариант за нов треньор. Борисов обаче няма как да потвърди това, тъй като очаква развитие от преговорите между Люпко и хърватите.
 
Всъщност, що за собственик на футболен клуб трябва да си, за да не видиш, че Гьорето не става за Калиакра, камо ли за ЦСКА. Повече от сигурно е, че Борисов е осъзнал това. По-добре да лъже колегите, свързали се с него, отколкото да залъгва...себе си, че Йовановски е най-добрият вариант и ще изпълни договора си докрай.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ