ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ревна Младен Кръстаич, че нямало добри български играчи. Даже в пророк се превърна, предвещавайки изчезването на нацията ни от футболната карта.

Скъпи ми Младене, извинявай, но от своята ракия в устата ли имаше, та не ни каза тези „откровения“ в първите дни от престоя ти у нас. И след като си прозрял „истината“, защо подписа договор с БФС? Не разучи ли, не разбра ли къде отиваш? И защо не напусна хорото още в началото? Защото си мъж и си решил да се бориш докрай ли?

Съмнително, приятелю. Отговорът се крие в едни хилядарки на месец, които те държат тука. И заради които ти упорито не искаш да си ходиш, докато не изтече договорът ти чак през август догодина.  Само че раздялата е неизбежна. И тя скоро ще е факт.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Лошото е, че си тръгваш по ужасно груб начин. Плюеш по мястото, което те върна на футболната карта, което ти плащаше редовно, което ти гласува доверие и ти даде пълен картбланш. Пълен!

В замяна не направи нищо. Бъркаше състава, бъркаше смените, бъркаше тактиката. Накрая забърка една ужасна плескавица, в която оплю БФС, оплю българския футбол, въпреки че си хапваше от вкусните ни кебапчета и кюфтета. Не ти отива на годините, не ти отива на възпитанието, защото имаш вид на улегнал човек. 
 
Човек, преди да каже нещо, трябва да преброи до 25. Не до 25 000 евро, Младене, а само до 25. Ако го беше направил, щеше да си спомниш, че Лудогорец има положителен баланс срещу сръбските грандове. Щеше да осъзнаеш, че не е хубаво да палиш искра, от която сам ще изгориш…

Една българска мъдрост гласи: Не оплювай мястото, където си ял хляб. Ти го стори... Само че има едно допълнение. Така плюеш и себе си. Плюеш по честта и достойнството си. Сега поне си тръгни като мъж. Веднага. Още след мача с Албания. 
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ