Преминалият през националния отбор на България халф на Сливен Коста Янев се друса, шушука се из Града на Стоте войводи. Футболистът на местния отбор понякога взема дози, осигурявани му от негови познати под Сините камъни. Според слуховете преди десетина дни Янев дори шмъркал на рождения ден на свой близък и бил заснет с мобилен телефон от друг посетител на купона.

На партито, проведено в блок в покрайнините на града, халфът безсрамно извадил прахчето, изсипал го на масата и демонстративно го шмръкнал пред компанията. С Янев била и любимата му - блондинката Дарина, която му била редовен съучастник в нелегалното и скъпо забавление.

Присъстващ снимал случката с мобилния си телефон, което вбесило футболиста, който скочил да бие момчето, но в крайна сметка му предложил 500 лева да изтрие снимката и го заплашил, че ще го убие, ако я види някъде по вестниците. Пишман-папаракът се съгласил на сделката и прибрал парите.

Коста Янев, който влиза в плановете за лятна селекция на двата столични гранда Левски и ЦСКА, има над 10 акта в Районното управление в Сливен заради шумен секс, като сигналите са подадени от изнервени комшии, които не могат да спят спокойно заради шумното задоволяване на животинските страсти на Коста и Дарина. /БЛИЦ