Старши треньорът на Локо (Пловдив) Христо Бонев спокойно може през следващите няколко дни да редува мачовете от световното по футбол с гледане на записи на знайни и незнайни чуждестранни футболисти. В офиса на Локо са пристигнали DVD-та от няколко мениджъри със записи на техните клиенти. В Локо ще изгледат предоставения им материал и ще преценят дали някой ще им свърши работа. Сред предлаганите футболисти са бразилци, испанци, уругвайци и играчи от различни африкански нации.

Уругваецът Мауро Бенитес вече подписа договор със “смърфовете”. На първите тренировки се очаква бразилецът Чивариди, който е на 23 години и играе като халф. Той разполага с италиански паспорт и няма да заема място на чужденец извън ЕС. На Зума е предложен и испанецът Минеас, който за последно е ритал в трета дивизия. Очаква се и сънародникът му Оя, който е на 27 години и е дефанзивен халф.

В България Локо имат интерес към Христо Златински, но сърцатия халф има договор с Локо (София) и от "Надежда" най-вероятно ще искат трансферна сума за него./БЛИЦ