Ръководството на Локомотив (Горна Оряховица) направи избора си за нов старши треньор. Начело на отбора застана Красимир Meчев, който е добре познат на футболната общественост. 47-годишният специалист преди време беше треньор на Любимец, работил е в школата на Берое и други клубове.

Той ще работи с досегашния треньорски екип Марин Байчев и Биян Саид. Към треньорския щаб ще бъде привлечен и Лъчезар Русев от ДЮШ, за да трупа опит в работата с мъжкия тим.

"Приех без колебание предложението на клубното ръководство. Локомотив отдавна ми е на сърцето, най-вече покрай сина ми Симеон, който направи добри сезони тук. Така че познавам обстановката, знам че Горна Оряховица е футболен град и от мен ще се очаква много. Знам, че в момента не е леко за отбора, но аз съм човек, който не бяга, а обича трудностите. Благодарен съм на ръководството, че ми гласува доверие. Не съм човек на многото думи, ще се види дали съм оправдал доверието след два-три месеца, когато трябва да дойдат резултатите от нашия труд", коментира пред regnews Красимир Мечев.

Новият треньор на Локомотив дебютира с победа - 1:0 срещу Лудогорец II. В герой за "железничарите" се превърна Тихомир Кънев, който в 30-ата минута отбеляза единственото попадение в срещата от 17-ия кръг на Втора лига. След успеха Локомотив (Горна Оряховица) е девети с 20 точки.

ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019