Защитникът на ЦСКА Здравко Илиев може да дебютира за отбора в последния 40-и кръг на "А" група. Наказанията заради натрупани жълти картони на Венци Василев и Жереми Фо-Поре могат да позволят на бранителя да започне или да се появи като резерва в двубоя с Локомотив (Пловдив). Срещата на стадион "Българска армия" е в събота от 15:30 часа.

Вариантите десният бек да се появи на терена са два. При първия Джаксън Менди минава на левия бек, където има опит, а Апостол Попов и Пламен Крачунов си партнират в центъра на отбраната. Както е известно, заради контузия Валентин Илиев няма да може да участва в последния мач за сезона.

При втория Апостол Попов покрива лявата зона в защита порaди по-големия си опит, докато Крачунов и Менди отново играят заедно в средата. По този начин Здравко Илиев ще може действа отдясно.

Разбира се, не трябва да се изключва и възможността левичарят Неманя Милисавлевич да покрие отворилата се празнина. Така дори ЦСКА би могъл да засили офанзивата по левия фланг, като се има предвид силните включвания на Апостол Попов по десния.