Сега турците чакат 300 000 евро неустойка от Електричката за неправомерно разтрогнат договор, пише “Стандарт”. Лазаров обаче най-вероятно ще може да доиграе сезона, тъй като веднага е поискал обжалване в Спортния арбитражен съд в Лозана.

Докато не бъде обявен резултат, състезателните му права не могат да бъдат спрени. Ако решението на ФИФА бъде потвърдено, Лазаров трябва да плати на турците 300 000 евро. Нещо, което явно няма да направи, както самият той призна преди време

"Ако нещата се развият лошо, единственото, което мога да направя, е да прекратя кариерата си. Просто няма как да извадя толкова много пари", каза Лазаров, чийто договор с ЦСКА изтича след два месеца.

Финансите продължават да са актуална тема в лагера на шампионите. Настроенията на Панчарево и на "Армията" обаче бяха на двата полюса. И докато футболистите и треньорите останаха с празни джобове, служителите в клуба най-накрая се усмихнаха. Поводът беше първата заплата за годината, след като стоически издържаха 4,5 месеца без пари.

От "Титан" обещали на Любо Пенев и на играчите, че ще получат по две заплати в сряда. Отборът ще пътува за Варна в петък със самолет за мача с Черно море. Няма обаче да бъде нает чартър, а ще се разчита на редовните линии до морето. /БЛИЦ