Ветеранът в редиците на Монтана Здравко Лазаров определи сладката победа с 2:1 над ЦСКА като напълно заслужена за тима му. Електричката разкри, че може би тази година ще е последната му като действащ футболист.

"Това, че са ни подценили си е техен проблем. Ние не сме отбор за подценяване, защото сме лидер в "Б" група. Толкова положения не сме имали дори срещу Спартак (Варна) и Септември (Симитли). Днес създадохме поне 6-7. Те си играха с основния състав. Само Вальо Илиев и Тунчев ги нямаше", коментира Лазаров.

"Младите играха добре, но те играят добре не само в този двубой. Щом днес не се уплашиха от ЦСКА, значи няма от какво да се страхуват. Имаме много добър колектив, отличен президент и треньорско ръководство. Нашата цел е да влезем в "А" група. При този амбициозен президент мястото ни е в "А" група. Клубът е финансово обезпечен. Две-три момчета трябва да се възстановят от контузии и сме готови да играем в елита. И в София да бяхме играли, пак щяхме да се опитаме да се представим по този начин", допълни Електричката.

"Мисля тази година да е последната за мен вече", каза за намеренията си 38-годишният нападател.

Купа на България - сезон 2014/2015