Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Здравко Здравков е пред завръщане в “Левски”. Юношата на "сините" е получил покана от бъдещия треньор Илиан Илиев да влезе в щаба му като треньор на вратарите, пише “Тема Спорт”. В момента бившият национален страж е наставник в Детско-юношеската школа на Славия.
 
Връщането на Здравков в Левски ще бъде силен ход на Илиев. Двамата се познават отлично от съвместния си престой на "Георги Аспарухов" и в националния отбор. Те бяха съотборници при "сините" през сезоните 1991/1992, 1992/1993 и 1994/1995, засякоха се и в Славия през 1997 година. Здравков има 89 мача за Левски във всички турнири, а Илиан - 121 с 24 попадения.
 
Очаква се Илиев да обяви официално щаба си в края на следващата седмица, защото тогава първенството ще е приключило. Вече се говори, че един от помощниците на Илиан ще бъде Христо Коилов, който в момента работи в Локомотив (София). Твърди се, че Ивайло Петров-Пифа, който в момента е асистент на Ясен Петров, също ще запази мястото си. Говори се, че наставникът на Етър Цанко Цветанов също е получил покана.