Треньорът на "Ботев" (Враца) Антони Здравков се надява отборът му да покаже качествена игра при гостуването на Пирин в Гоце Делчев. Двубоят от 17-ия кръг на "А" група е в неделя от 15.30 часа.

"Отиваме в Гоце Делчев с нагласата да се раздадем докрай и да спечелим мача. Запознат съм с играта на противника. Те са силен домакин, но и ние искаме да спечелим. Надявам се да подобрим качеството си на игра за разлика от първия мач срещу Берое. В състава след наказание се завръща централният ни нападател Андрей Атанасов. Все още не може да разчитаме на Росен Ванков. Освен че жълтата му карта още не е пристигнала, не може да се установи каква е точно контузията, която получи по време на зимната подготовка", каза Здравков.

"За съжаление вчера Павел Петков, когото взехме преди една седмица, получи тежка контузия и тази сутрин претърпя операция. Една нелепа ситуация по време на тренировката. Стъпи на бордюра, който е около терена, в опита си да настигне една топка", допълни опитният наставник.

"Разучили сме съперника. Имах идея момчетата да гледат записи от мачове на Пирин по време на пътуването до Гоце Делчев, но се оказа че клубният ни автобус не разполага с ДВД устройство. Моите футболисти разбират от две думи, така че ще им обясня каквото съм видял в играта на съперника", завърши Тони Здравков.