Треньорът на Калиакра Тони Здравков изрази категоричното си мнение, че тимът му е бил сериозно ощетен от съдията Богомил Маринов и асистентите му в домакинството на Локомотив (Пловдив), загубено с 1:3.

"Съдийството не трябва и не е редно да го коментирам. Но ще кажа две думи - хората видяха, че ни ощети сериозно. Имам претенции за дузпата, и за положението, от което можехме да изравним, когато Иван Александров бе изблъскан в гръб. Страничният рефер не бе на линията на засадата, а аз бях. Маринов се заблуди и в Севлиево срещу нас, и днес пак се заблуди, пак срещу нас. Аз не мога да кажа дали е преднамерено или не, но очевадно съдията ни ощети днес", ядосваше се Здравков след загубата.

"В доста моменти надиграхме Локомотив. Стана равностоен мач. Проблемът не е в загубите, а в това, че не ни позволяват да играем", продължи треньорът на Калиакра.

"Аз съм реалист, ако отборът се труди и играе, ще ни споходи късметът. Как ще стане това, не знам, но се надявам в мачовете на нашия отбор да няма скандали и разправии, а да минава всичко кротко и нормално", завърши Здравков. /БЛИЦ