БЛИЦ успя да се свърже с Тони Здравков, за когото по-рано стана ясно, че се разделя с "Левски". Младият спец беше любезен да разясни ситуацията, като подчерта, че никой не го е уволнявал.

"Няма нищо официално. Факт е, че през последните два дни не участвах в тренировъчния процес. Вчера бях на зъболекар. Днес бях на "Герена", по екип, но не излязох на тренировката, тъй като се наложи да си тръгна по-рано заради ангажимент", заяви Здравков.

"Имам договор с клуба, но какво значение има това. В България, а и в нашата професия, това не важи. Никой обаче не ми е казвал в очите, че не съм нужен в "Левски". Не съм разговарял с Николай Костов", категорично обяви треньорът.

"Вътрешно усещам, че повече няма да работя в "Левски". Няма обаче да позволя да ме уволняват. Убеден съм, че няма да остана без работа", каза още Тони Здравков, добавяйки, че няма да пътува със "сините" за Велико Търново.

В събота от 12:30 часа селекцията на Николай Костов гостува на Етър в мач от 1/8-финалите за Купата на България.

"Няма да пътувам за Велико Търново. По същото време ще бъда в чужбина. Пътуването ми е свързано с клуба, но нищо повече не мога да ви кажа", заяви Здравков.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ