Треньорът на "Ботев" (Враца) Антони Здравков изрази увереност в силите на своя тим преди срещата с "Левски" следващата седмица на "Герена" и дори се закани на бившия си отбор. Днес врачани победиха с 1:0 Славия и записаха трети успех през сезона. След мача във Враца пък треньорът на "белите" Мартин Кушев стори логичното - подаде оставка, след като тимът му не познава вкуса на победата вече в шест поредни двубоя. А любопитното е, че Здравков наскоро уволни и Емил Велев, след като момчетата му биха с 1:0 и Локомотив (Пловдив).

„Знаехме, че Славия ще даде всичко от себе си. Имахме проблеми с контузени преди мача. Дарко Савич не взе участие, Лорез и Варела също. Не можахме да изпълним тактическия си план докрай, но благодаря за себераздаването на футболистите и за постигнатите тежки и важни 3 точки“, каза Здравков.

„Не коментирам съдийството. Има си съдийски наблюдател, нека той да даде оценката и да вземе решението за днешния мач. Във всеки двубой, без значени срещу кой играем, ние излизаме с нагласата да победим. Така ще бъде и срещу "Левски" в следващия кръг", каза още треньорът на "Ботев" (Враца).