Треньорът на "Ботев" (Враца) Антони Здравков каза след загубата с 1:3 от "Левски", че футболистите му са се старали, но са допуснали много индивидуални грешки.

"Постарахме се да бъдем максимално концентрирани и агресивни. Донякъде се получи, играхме колкото ни позволява противника. Допуснахме сериозна грешка при изравнителния гол. Още се радвахме от попадението и играчите не си бяха заели позициите. Убеден съм, че при гола на Базил Де Карвальо имаше фаул на Гари Родригес в атака", коментира Здравков след мача от 27-ия кръг на "А" група.

"След дузпата рискувахме максимално, бяхме с четирима нападатели. В последната минута имахме шанс, но след това ни вкараха още един гол, който беше без значение", каза спецът.

"Играем за нашето спасение, а не за "Левски" да не стане шампион. Ако бяхме направили равен и с оглед на резултата на Локо (Сф) (б.р. - "железничарите" паднаха с 0:1 от Пирин (Гоце Делчев) щеше да бъде много добре. Сега борбата продължава. В оставащите три мача ще направим всичко,за да спечелим точки, които са ни необходими. Няма да ни бъде никак лесно“, сподели още наставникът на "Ботев" (Враца).

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ