Треньорът на "Ботев" (Враца) Антони Здравков беше разочарован след нулевото равенство в домакинството на Миньор (Перник).

"Това бе един двубой, в който загубихме две точки. Определено играхме под възможностите. Отдавам това донякъде на сгъстения цикъл, през който преминахме. Имаше умора, много индивидуални грешки, много хаос в атака. Тези положения, които създадохме, не успяхме да ги реализираме и закономерно мачът завърши 0:0", обясни наставникът на "Ботев" (Враца).

"Надявам се контузията на Андрей Атанасов да не е сериозно, но тя е факт. Сигурен съм, че за мача с Черноморец, дори да е разтежение, няма да може да се възстанови. Надявам се да не е разкъсан мускул", каза спецът.

"Няма смисъл никой да се отчайва - нито публиката, нито футболистите. Предстоят още много мачове. Никой не е бил сигурен, че ние 8 кръга преди края трябва да си осигурим оставането в "А" група. Никой не е казал, че днес е трябвало да играем като много голям отбор, тъй като не сме такъв. Можем да разчитаме на победа, когато играем здраво и мъжки, а не когато разчитаме на индивидуалните качества. Убеден съм, че когато отборът отпочине и се подготвим за следващите мачове, ще имаме потенциал да спечелим необходимите точки, за да останем в групата", добави Здравков.

 "А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ