Треньорът на Нефтохимик Атанас Атанасов разкри, че "шейховете" почти сигурно се отказват от участие в "А" група. Вчера на футболистите е било съобщено, че вече няма да получават заплати и премии. Финансирането на клуба е спряно. При това положение футболистите ще играят, ако решат да го правят само заради доброто на Нефтохимик.

Тази вечер избраниците на Орела загубиха с 0:2 гостуването си на Локомотив (Пловдив) в мач от 19-ия кръг на "А" група и останаха на предпоследното 13-о място с 12 точки.

"Вчера беше обявено пред играчите, че оттук-нататък няма да има заплати и премии, а чест им прави, че те ще играят. За след това - не мога да кажа. Няма финансиране до края на годината", разкри Орела.

"Чест им прави, че все пак играха, имахме и ситуации в днешния мач. Чест е, че ще изиграят следващите 4 двубоя", сподели разочарованият Атанас Атанасов.

"Нямаме потенциала да бъдем много активни и агресивни срещу класен отбор като Локомотив (Пловдив). Мисля, че имаше 100-процентово нарушение за първия гол, но мисля, че като цяло домакините играха по-добре и заслужено спечелиха", добави треньорът на Нефтохимик.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ