Бразилският футболист на ЦСКА Жеферсон Телес е подложен на огромна атака от страна на фенове и легенди на отбора. Казват, че такива никога не е имало срещу опитен играч на тима. Жеферсон е човекът с най-голям стаж от всички настоящи състезатели в Борисовата градина.

Повод за бунта бе поредното забавяне на играча, който отново си позволи лукса да се присъдени по-късно към лятната подготовка.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Запалянковците този път са много крайни, а на всичко отгоре стотици бройката на тези из социалните врежи, които оплюват Жеферсон, е доста голяма. 

„Много е слаб, дано Илич го изгони“, „Докога ще го търпим, почива си и се връща, когато си поиска. Всеки път е така“, „Заради този изпуснахме преди години сигурната титла, когато си изпроси червен картон в Разград“, „Ръководството е виновни, че този е още в отбора. Класически заплатаджия“.  Това са само малка част от многото атаки по Жеферсон.

Бразилецът беше посечен и от легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов, който има огромни успех с червения екип и като футболист, и като треньор.

Паро направо попилява Жеферсон пред „Тема Спорт“:
„Мисли бавно, не е уверен с топката в крака. Когато за над 4 години головете и асистенциите му се броят на пръстите на едната ръка, няма какво да коментираме  повече. С абсолютно нищо Жеферсон не оправдава присъствието си на „Армията“.  Той е изключително бавен, сериозно издиша, не може да отговори на изискванията на съвременния футбол. Подава топката само назад и настрани.“
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022