Националът Страхил Попов в последните дни е свързван с Лудогорец, Левски, дори и ЦСКА, след като стана ясно, че се разделя с Касъмпаша. Опитният защитник има договор с елитния турски клуб за още година и половина. БЛИЦ успя да се свърже с Попов, който проговори за бъдещето си, разяснявайки ситуацията. 

"Да, вярно е, че предстои да се раздяла с Касъмпаша. Общо 11 играчи си тръгваме, решението е на собственика. Знаете, че пети сезон съм в клуба и явно дойде време всеки да поеме по своя път", обясни благоевградчанинът.

"Постоянно чета кои отбори ме искат, пише се какво ли не. Истината е, че към момента съм футболист на Касъмпаша и докато не разтрогна договора си, не мога да коментирам дали ме иска този или друг клуб, както и дали съм получавал предложения. Винаги съм бил коректен към Касъмпаша, както и те към мен. Не съм от вчера в клуба. Преговарям с ръководството за уточняването на раздялата, след това ще решавам какво да правя", добави Страхил Попов пред БЛИЦ.

29-годишният бранител е основен футболист на елитния турски клуб и напълно логично попада в полезрението и на други отбори от Суперлигата. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)