Треньорът Светлин Мирчев е отстранен от ЦСКА заради сексскандал, сътворен от жена от ромски произход. Теодора – майката на футболиста от юношеския отбор (набор 95) Ивайло, обвини наставника, че си поискал от нея, за да включва сина й в титулярния състав. Тя даже занесла запис в Борисовата градина, на който се чували думите на Мирчев. В същото време обаче уволненият треньор твърди, че нещата стоят точно обратното – самата Теодора му пратила sms, в който намеквала, че е готова да му пусне, за да може Иво да играе редовно.
Източници на БЛИЦ съобщиха, че външният вид на Теодора, както и обноските й, издавали, че е от ромски произход.
“В това няма нищо лошо. Просто констатираме този факт”, заявиха нашите информатори.
Синът й Ивайло пък постоянно се хвалел пред съотборниците си, че има големи връзки в ЦСКА – служител в клуба му бил кръстник, а легендата Георги Велинов...чичо.
“Паднахме от смях, като ни каза така. Излиза, че г-н Велинов е ром, ако имат роднинска връзка, което е пълна измишльотина. Иво е с доста тъмен цвят на кожата. Не вярваме и на тази история със сексскандала. Бате Светльо е семеен от много години, държи на съпругата си. Той трябва да е най-западналият човек, за да иска секс с жена от ромски произход”, коментираха футболисти на ЦСКА от набор 95.
Развръзката предстои в следващите дни. Светлин Мирчев твърдо е решил да заведе дело, за да докаже в съда, че никога не е предявявал сексуални претенции към Теодора.
 БЛИЦ обаче научи още интересни неща за въпросната госпожа. Ето какво ни разказа родител на дете от школата в ЦСКА, пожелал да запази анонимност:
“Теодора на пръв поглед е много любезна жена, но от очите й блещука интригата. Не съм й виждал личната карта, но мога клетва да дам, че е родом от Факултето или от някой друг тъмен квартал. Пусна жестокия слух, че майка на едно от момчетата, чийто съпруг работи в чужбина, се натискала на шефа на школата Георги Георгиев. Че му правела намеци. Това вече е върхът на простотията, защото всички знаем, че Гецата е далеч от тези неща.”