Нападателят на Фрайбург Гара Дембеле има желание да се върне в “Левски”. Това потвърди жена му Стефани. Преди няколко дни се появи информация, че новият шеф на “сините” Иво Тонев ще пътува до Германия, за да се опита да върне нападателя под наем на “Герена”.

“Разговаряли сме с Гара и той иска да се върне в “Левски”. Там той се чувства на мястото си. Предполагам знаете, че във Фрайбург не играе и постоянно е на пейката. Въпросът е “Левски” да има достатъчно средства, за да го вземе под наем. При положение, че имат пари, той ще се върне”, заяви Стефани пред “7 дни спорт”.

“Гара иска да се срещне с Тодор Батков, за да обсъдят евентуалното му завръщане. Идеята той да се върне е добра. На първо място, защото той е футболист от висока класа и трябва да играе по-често. За мен е важно той да бъде щастлив, където и да сме, не знам какво ще се случи. В България той е звезда, макар че аз съм разочарована от поведението му там. Предполагам, че се досещате какво имам предвид, но не искам да говорим по тази тема”, допълва половинката на Гара.

“Привържениците на “Левски” му липсват, в София го обожаваха. Пак ви казвам, наистина иска да се върне и с удоволствие ще облече отново синия екип”, завършва Стефани./БЛИЦ