Реферът Георги Кабаков беше разплакан от любимите си жени навръх рождения си ден. Днес пловдивчанинът, който беше номиниран за най-прогресиращ съдия за 2010 година става на 25.

Кабаков се събудил сред балони и транспаранти Happy Birthday. Разчувствал се, но това не било всичко. Майка му Вили и сестра му Злати го изненадали с красив старинен албум, в който старателно били подредили снимки от съдийската му кариера. Това вече го просълзило и той разцелувал любимите си жени.

"Майка ми е голям футболен фен. Следи всичко и не пропуска нищо, което е свързано с мен", сподели пред bgreferee Кабаков и не скри, че си е пожелал скоро да свири дербито "Левски" - ЦСКА.

Изненадите за рожденика започнали още снощи, когато бил в заведение с приятели. Точно в полунощ светлините угаснали и се появила торта със свещички. В центъра на компанията бил халфът на Анжи (Махачкала) Тодор Тимонов, с когото са приятели от деца. Бившият футболист на ЦСКА дори отложил с един ден завръщането си в Русия, за да присъства на купона тази вечер, когато Кабаков ще събере семейството и близките в пловдивски ресторант. /БЛИЦ