Страховит бой се е развихрил на мач от столичната “А” окръжна група, а най-пострадал в мелето е съдията Петьо Петков. Екшънът избухнал по време на срещана Ком (Годеч) – Правец.

Проблемите за реферите започнали още от първата минута, а домакините протестирали срещу всяко решение в полза на Правец.

В една ситуация в 83-ата минута, при резултат 1:1, играчът на Ком Румен Павлов, който е баща на футболиста на Локомотив (Сф) Антонио Павлов, ударил един от съперниците с юмрук в лицето. Той паднал на земята, а Павлов започнал да го рита, съобщава Лайвспорт.бг.

Главният съдия Петьо Петков веднага изгонил Румен Павлов. Фенове на домакините обаче нахлули на терена и реферът се принудил да свири край. Последвало масово меле, в което всички скочили върху съдийската тройка. Най-дейни в саморазправата били капитанът на Годеч Костадин Костадинов, Любомир Иванов и Димитър Николов.

От БФС са направили проверка и са установили, че Димитър е полицай от местното РПУ. Освен играчите в боя е участвала и публиката на домакините. Най-пострадал от тримата арбитри е Петков и асистентът му Владислав Иванов.