Украинският милиардер Константин Жеваго отново притиска ЦСКА. Бизнесменът си търси пари от клуба. Става въпрос за 500 хиляди евро, които той даде под формата на капаро преди време за част от акциите. Представителят на Жеваго за България е привикал на среща преди няколко дни човек от ръководството на ЦСКА. На нея е бил поставен въпросът за издължаването на сумата.

“Титаните” трябва да върнат сумата в най-кратки срокове. Както вече стана ясно до два месеца шефовете в Борисовата градина трябва да изчистят сериозни суми – в порядъка на 2,5 милиона лева, към футболисти, мендижъри, треньори, институции. Дългът към Жеваго е една част от сумата. В противен случай ЦСКА отново ще има лицензионни проблеми. Твърде е възможно Жеваго да потърси правата си по съдебен път, а при подобна ситуация лицензът на "армейците" ще виси на косъм за пореден път.

Както е известно, Жеваго даде парите през пролетта на 2008 година, когато начело бе Александър Томов. Впоследствие от "Титан" се бяха разбрали за изплащането на парите, но до момента не спазват уговорката./БЛИЦ