В Дряново, завърши футболният фестивал за девойки до 12 години. Осем отбора от страната - ФК Севлиево Лейдис, ФК Пълдин (Пловдив), ФК Светкавица (село Градежница), ФК Янтра 2013 (Габрово), ФК Света София (София), ФК Екомет 90 (Пловдив), ФК ЕЛ ПИ Супер Спорт (София) и ЖФК Варна, премериха сили на зеления килим на стадион „Локомотив”, в града на Кольо Фичето.

В тридневната надпревара, след изключително интересните и оспорвани мачове, до финала достигнаха отборите на ФК ЕЛ ПИ Супер Спорт и ЖФК Варна.  

След като не си отбелязаха голове в редовното време, варненки победиха при дузпите с 2:1, вдигнаха купата и се окичиха със златните медали. На трето място се класира отбора на ФК ЕКОМЕТ 90, който в малкия финал се наложи над ФК Света София  с 3:2.

Индивидуални награди:
Най-добър вратар - Лили Димитрова от ЖФК „Варна”
Най-добър защитник - Янка Демирова от ФК „Света София”
Най-добър нападател – Ралица Сотирова от ФК ЕЛ ВИ Супер Спорт
Най-техничен състезател - Йоана Милева от ФК ЕКОМЕТ 90

Отборите бяха настанени в „Парк Хотел Дряново”.

„За нас е голямо удоволствие и лесно се работи с професионалисти, като Валентин Христов и Тодор Георгиев (Теди Джорджо), както и с мениджъра на „Парк Хотел Дряново”- Атанас Папазов”, заявиха в един глас Александър Шатровски – секретар на АФЛ на БФС, Тодор Праматаров – от АФЛ на БФС и Георги Трендафилов – Председател на ОС на БФС Габрово.