Защитникът Васлуй Живко Миланов коментира състоянието на родния си клуб “Левски”, както и евентуалния си трансфер в румънския гранд Стяуа.

"Днешният тим на “Левски” е доста променен. Чувам, че се дават добри заплати, организацията винаги е била на топ ниво. Но нещо явно куца, болно ми е, че 3 години няма трофеи. Шефовете искаха бърз резултат, това е грешката, отдалечиха се и от юношите. Тази година има добър шанс това да се промени. Все пак на този етап Лудогорец има лек превес в битката за титлата. За мен най-важно си остава да се побеждава във вечното дербито", каза Миланов пред Канал 3.

"Васлуй е румънския Литекс, без традиции, от 7-8 години е в Първа лига, със заможен собственик, който осигурява солиден бюджет. Въпреки това смятам да напусна клуба, вече отказах да продължа договора си. Имам оферта от Стяуа, стигнахме до някакъв консенсус, но засега реших да забавя темпото и най-вероятно ще остана във Васлуй до лятото, а след това ще мисля къде да премина. Ако един ден се завърна в България, това ще е само с екипа на Левски", коментира защитникът евентуален свои трансфер.

28-годишният футболист говори и за националния отбор, в който вече не попада:
"Всеки треньор си има негово виждане, приел съм решението на Любо Пенев да не ме вика. Аз винаги бих приел негова покана."