Преди няколко седмици Живко Миланов се сбогува емоционално с публиката на Левски и кариерата си като професионален футболист заради заболяване. Бившият капитан на „сините“ се завърна в съблекалнята на тима и то с нова функция - помощник - треньор и проговори за проблема в интервю пред "Дарик".

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Искам да уточня нещо в този момент. Не искам да назовавам името на моя проблем, но подчертавам, че не е онкологично заболяване. Някои медии и журналисти злоупотребяват с живота на хората, за да си продават своя продукт. Не съм болен от рак. Моето заболяване е доброкачествено. Онзи ден бях на преглед в чужбина и резултатите са добри. Докторите казват, че съм късметлия, защото от всички варианти, които можеха да бъдат, това е най-лекото“, разкри той.

Бившият капитан на "сините" още веднъж благодари на Левски и феновете за изпращането в последния му мач.

„Избрах този мач, защото исках да завърша на стадиона, на който започна моята кариера. Това значи много за един играч, който е излязъл от школата на клуба. Беше много приятно. За съжаление точно тогава намалиха публиката по стадионите, иначе съм сигурен, че щеше да има още повече наши фенове“, завърши Миланов.