Изпълнителният директор на Спартак (Варна) Живко Великов обяви, че се оттегля от футбола. Ръководителят на соколите посочи като основна причина за решението си нападките по негов адрес от страна на привържениците. От няколко години той е недолюбван от агитката на Спартак, която бойкотира мачовете на тима заради ръководството.

"Просто няма смисъл повече да продължавам, след като постоянно ме плюят и засипват с обиди, основно в интернет пространството. Решението ми не е спонтанно, нито е плод на емоция. Доста добре го обмислих. Вътрешно в себе си реших да сложа край още преди 10 дни. Именно затова през това време не ходих на стадиона. Желая всичко добро на Спартак. Аз винаги ще остана негов привърженик и ще се вълнувам от това как се развива", заяви Великов.

Той бе категоричен, че няма вариант да преосмисли решението си.

"Връщане назад няма, нито пък имам намерение да ходя в друг клуб. Никога повече няма да се занимавам с футбол. Оттук нататък ще си гледам само семейството", допълни вече бившият шеф на Спартак (Варна). Той работи при “соколите” 6 години с кратко прекъсване, в което ръководеше Доростол (Силистра).

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ